Sinds enkele weken ben ik in mijn praktijk werkzaam met High Power Laser Therapie. Ik ben heel enthousiast om deze dienst aan te mogen bieden aan mijn klanten.

Reacties van de eigenaren

Ik krijg alleen maar goede en positieve reacties van eigenaren. Momenteel behandel ik Danger, een Oudduitse herder teefje van 9 jaar oud. Ze heeft een enorme talgcyste en vanwege haar leeftijd en andere aandoeningen (waaronder EPI), is opereren geen optie. Haar baasje heeft daarom gekozen voor de High Power Laser Therapie en vertelt mij het volgende: “We zijn nu zes behandelingen verder en het is duidelijk te zien dat de wond een stuk rustiger is, veel minder rood. De wond is ook veel kleiner geworden en het lijkt alsof hij ook wat dichter wordt.”

Ik ben natuurlijk erg blij met deze reactie en ook dat de honden zo rustig zijn tijdens de behandelingen. Het is een korte, maar zeer effectieve behandeling en ik hoop nog veel honden (en hun eigenaren) te mogen helpen/begeleiden.